VEGAN ESSENTIALS

Bubbles at Home producten zitten boordevol plantaardige heerlijkheden. Ze zijn van hoogwaardige kwaliteit en niet getest op dieren. 

"OH WHAT A HEALING!" producten zijn uitzonderlijk geschikt voor de verzorging van kwetsbare huidjes, irritaties, eczema, psoriasis en acné. Met "NATURE ON YOUR SKIN" combineren we natuurlijke aroma's en pure essentiële oliën. "DIVINE FRAGRANCES" betoveren met schitterende en legendarische parfumgeuren voor mannen en vrouwen. 

ontdek HIER onze vegan essentiaLS

dode zee wit.jpg DODE ZEE MINERALEN Vind ze in natuurzeep, badzouten en bruisbal met Dode Zee mineralen, in douchegel met kanuakolie, in Dode Zee modder  en in de haarverzorgingslijn.
plantaardige glycerine.jpg PLANTAARDIGE GLYCERINE Dé gulle basis van de Bubbles at Home natuurzepen. We hebben helende zepen, pure aroma's en parfumgeuren voor hem en haar.
sulfur.jpg ZWAVEL De geur is niet te harden maar de resultaten bij acné zijn schitterend. Gebruik deze natuurzeepconsequent en met extra hydratatie.
argan noten 2.jpg ARGANOLIE Next Level Hydratatie! Geniet volop van haar sublieme eigenschappen met de glycerine zeep, body butters en de 100% zuivere arganolie.
jojoba wit 3_0.png JOJOBAOLIE Verzorgend, hydraterend, ontstekingswerend. Jojobaolie heeft het allemaal. Je vindt ze in onze oliescrubs en in de bad-, massage- en lichaamsolie.
kanuka bloesem_0.jpg KANUKAOLIE De essentiële olie van de kanukabloesem versterkt de genezende werking van de Dode Zee mineralen in de douchegel en shampoo.
amandel_0.jpg AMANDELOLIE Nagels, haar en lichaam. Puur, in het badwater of als massageolie... Het is 1 van onze topsellers in combinatie met jojobaolie of in de conditioner.
druivenpitolie.jpg DRUIVENPITOLIE Druivenpitolie verrijkt onze oliescrubs met mineralen en vitaminen. Ze hydrateren en herstellen de huid.
avocado wit_0.jpg AVOCADOPITOLIE Zelfs de bruisballen zijn goed voor de huid. Avocadopitolie hydrateert en verzorgt. Ideaal voor gevoelige en rijpere huidtypes.
zonnebloem.jpg ZONNEBLOEMPITOLIE Je vindt ze in de lichaamsboters en de bruisballen. Ze verzacht en beschermt de huid en is speciaal geschikt voor een vette huid en bij acné.
aloe vera 2.jpg ALOË VERA EXTRACT Dit schitterend extract bevat vitamine E, voedt, heelt en hydrateert. Het is bovendien hypoallergeen en aanwezig in de natuurzeepdouchegels en conditioner
cacao boter_0.jpg CACAOBOTER Cacaoboter is een voedende en helende antioxidant. Onze lichaamsboters zijn een zegen voor de droge of rijpere huid.
karité 3_0.jpg KARITÉBOTER De body butters bevatten deze Afrikaanse boter die de droge, gevoelige en rijpere huid verstevigt en voedt. Af en toe beschikbaar als natuurzeep
loofah 3.jpg LOOFAH Het gedroogde weefsel van de sponskomkommer is perfect om te scrubben. Reinig je huid op natuurlijke wijze met loofahproducten. Verwijdert dode cellen en stimuleert bloeddoorstroming. Voedende bestanddelen dringen gemakkelijker in. Maakt de huid fris, strak en zacht.