*Voor levering in België, Duitsland, Nederland & Luxemburg
*Voor Frankrijk vanaf €100 

Nieuws

Ons lichaam is een zelfverzorgend mechanisme, maar toch kan het niet alle vitamines en mineralen produceren die we nodig hebben. Extra vitamines halen we namelijk uit voeding en water. Uit onderzoek weten we dat ze nodig zijn voor onze gezondheid, maar wat zijn mineralen nu eigelijk? Wat betekenen...

Zeer diverse en verbazingwekkende verzameling zepen en gels. Ik ben verliefd op de Donna-collectie!

Mahnaz P., 11 okt.'20

Mijn dochter van 3 heeft eczema en de Dode Zee modder zeep helpt haar echt. Binnen de 2 dagen was haar eczema weg. Gelukkig is dat nu voorbij. Nogmaals hartelijk dank en ik zal dit zeker ook aan andere moeders doorgeven.

Mevr. K., Nederland, 26 juni'19

Share the love with #mybubblesathome

@miss_k_510
@lindsaitout
geschenkdoos parfum voor hem douchegel en bodymist
@artthisisart
punchy grapefruit shower gel
Punchy Grapefruit Douchegel

Producten uit het "Oh what a healing!" gamma zijn uitzonderlijk geschikt voor gevoelige-huid-types. Ze verzachten de symptomen van eczema, psoriasis, acné en diverse huidontstekingen. Ze bevatten Dode Zee mineralen en plantaardige oliën met helende eigenschappen. Lees de getuigenissen van onze klanten !

Ben jij nieuwsgierig?
Wij helemaal! Zotte geuren, verbeterde formules, vegan nieuwigheden...we volgen het op de voet. Als jij ook de vinger aan de pols wil houden (die passie voor het lichaam, het zit zelfs in onze taal), registreer je & word Bubbles at Home community member. Je ontvangt snel alle interessante weetjes & promoties!