Summer's here!

Hét moment voor onze citroenfrisse en rijkelijk hydraterende glycerine zepen!
Citroen, cipres & limoen, citroen & kokosnoot, gember & limoen, verbena, rosemarijn...

 

Nieuws

Onverzorgde, droge handen en nagels zorgen voor een algemene ongezonde indruk. Dit willen we natuurlijk voorkomen, dus je kan er maar beter voor zorgen dat je handen en nagels er sterk en gezond uitzien. Niet alleen om een positieve indruk te genereren, maar ook voor een boost van je eigen...
Shampoo met Dode Zee zout en Kanuka olie

Bij toeval belandden we een jaar geleden in jullie winkel in Brugge. Daar werd me Dode Zee shampoo geadviseerd. Sinds een jaar gebruik ik alleen nog die shampoo. En ik heb geen medicinale producten meer nodig gehad. Geweldig! Ik ben er reusachtig blij mee.

Anoniem, nov ´17
Anti-acné zeep

Ongeveer een jaar geleden kochten we zeep met een lichte ei-geur voor onze 16 j oude huid (beetje vettig, enkele zwarte puntjes en vlekken) Deze zeep helpt echt heel goed. Kan je ze naar London opsturen. 

Bubbles at Home: "Natuurlijk!"

Sarah, Engeland, okt.'12

summertime favorites

Gift Box Shower Cream and Glycerin Soap Fragrance for Him Blue
Blue Zeep & Douchegel
Gift Box Shower Cream, Bath Bomb and Soap Aquarella
Aquarella Bad & Douche
Geschenkpakket Oliescrub en Lichaamsboter Punchy Grapefruit
Punchy Grapefruit Scrub & Butter
Geschenkpakket met Glycerine Zeep met Dode Zee Modder en Amandel- en Jojobaolie
Dode Zee Zeep & Huidolie

Less makeup, more beauty

Omarm je natuurlijke schoonheid! Couperose, oneffenheden, acné, psoriasis of eczeem hoeven niet langer een spelbreker te zijn. Met minerale make-up laat je je huid liefdevol én natuur-vriende-lijk stralen op een gezonde manier!

Ben jij nieuwsgierig?
Wij helemaal! Zotte geuren, verbeterde formules, vegan nieuwigheden...we volgen het op de voet. Als jij ook de vinger aan de pols wil houden (die passie voor het lichaam, het zit zelfs in onze taal), registreer je & word Bubbles at Home community member. Je ontvangt snel alle interessante weetjes & promoties!