Klanten getuigenissen

geschenken en pakketten voor lichaam en huid

We kochten Dode Zee modder zeep en enkele andere cadeautjes. Ik 57 jaar maar had nog steeds last van acné tot ik jullie zeep begon te gebruiken. Een wondermiddel! Na enkele maanden nog slechts 1 klein vlekje! Het bleek ook te helpen bij een vriendin die last had van een vervelende allergie. Online bestellen is eenvoudig en de service excellent.

Ann, Facebook, 14 & 17 jan.'19
Anti-acné zeep

Ongeveer een jaar geleden kochten we zeep met een lichte ei-geur voor onze 16 j oude huid (beetje vettig, enkele zwarte puntjes en vlekken) Deze zeep helpt echt heel goed. Kan je ze naar London opsturen. 

Bubbles at Home: "Natuurlijk!"

Sarah, Engeland, okt.'12
Shampoo met Dode Zee zout en Kanuka olie

Ik gebruik dagelijks voor mijn haar Dode Zee zout en Kanuka olie shampoo. Ik ben erg onder de indruk van de resultaten. Sinds ik de shampoo gebruik is mijn hoofdhuid minder droog en heb ik nauwelijks nog jeuk. Ik kan deze producten ten zeerste aanbevelen. Ik gebruik ze ondertussen meer dan 3 maanden.

Karin, Duitsland, sep.'15
Conditioner met Dode Zee zout, Jojobaolie en aloë vera extract

Beste,
Hierbij mijn bevindingen over de conditioner:
Verdelen: zeer goed, uitspoelen: uitstekend en gemakkelijk, irritaties of allergische reacties: geen, resultaat: haren duidelijk minder droog en aangenaam zacht. Minder jeuk van de hoofdhuid. Besluit: ook al was de tijd voor het gebruik beperkt, voelde ik een duidelijke verbetering. 

Dr. Rühs, Duitsland, sep.'15
Shampoo met Dode Zee zout en Kanuka olie

Bij toeval belandden we een jaar geleden in jullie winkel in Brugge. Daar werd me Dode Zee shampoo geadviseerd. Sinds een jaar gebruik ik alleen nog die shampoo. En ik heb geen medicinale producten meer nodig gehad. Geweldig! Ik ben er reusachtig blij mee.

Anoniem, nov ´17
Dode Zee modder zeep

Vorig jaar kocht ik de Dode Zee modder zeep in Brugge. De zeep is écht zo goed voor eczema als men in de winkel beschreef. Worden jullie producten of de bestanddelen getest op dieren? 

Bubbles at Home: "Geen enkele van onze producten worden getest op dieren!"

Ambar, Spanje, juni '15
Douchegel met Dode Zee zout en Kanuka olie

Altijd heel fijn om jullie winkel te bezoeken! Het gebruik van jullie producten is een grote hulp geweest. Ik ben verschillende keren bij mijn dokter geweest, heb verschillende crèmes en zelfs een vriestechniek geprobeerd. Echter jullie Dode Zee modder zeep en douchegel geeft de beste resultaten!

Peter & Barbara, Engeland, 7 dec '17