For your eyes only !

ZACHTE, HYDRATERENDE PLANTAARDIGE GEZICHTSVERZORGING

 

Nieuws

Voelt je huid trekkerig aan? Heb je last van een schilferige huid? Deze symptomen wijzen op een droge huid. Dit komt omdat er niet genoeg vocht in de huid wordt opgenomen, maar wat zijn de precieze oorzaken daarvan? Je hoeft het niet altijd te ver te zoeken, want een droge huid is veelal het gevolg...
savon à la boue de la mer Morte

Mijn dochter van 3 heeft eczema en de Dode Zee modder zeep helpt haar echt. Binnen de 2 dagen was haar eczema weg. Gelukkig is dat nu voorbij. Nogmaals hartelijk dank en ik zal dit zeker ook aan andere moeders doorgeven.

Mevr. K., Nederland, 26 juni'19
geschenken en pakketten voor lichaam en huid

We kochten Dode Zee modder zeep en enkele andere cadeautjes. Ik 57 jaar maar had nog steeds last van acné tot ik jullie zeep begon te gebruiken. Een wondermiddel! Na enkele maanden nog slechts 1 klein vlekje! Het bleek ook te helpen bij een vriendin die last had van een vervelende allergie. Online bestellen is eenvoudig en de service excellent.

Ann, Facebook, 14 & 17 jan.'19

old school packaging

Huidolie van amandel- en jojoba olie
Amandel en Jojoba olie
Conditioner met Dode Zee zout, Jojobaolie en Aloë Vera Extracti
Dode Zee zout Conditioner
Shampoo met Dode Zee zout en Kanukaolie
Dode Zee zout Shampoo
Douchecrème met Dode Zee zout en Kanukaolie
Dode Zee Douchecrème

Less makeup, more beauty

Omarm je natuurlijke schoonheid! Couperose, oneffenheden, acné, psoriasis of eczeem hoeven niet langer een spelbreker te zijn. Met minerale make-up laat je je huid liefdevol én natuur-vriende-lijk stralen op een gezonde manier!

Ben jij nieuwsgierig?
Wij helemaal! Zotte geuren, verbeterde formules, vegan nieuwigheden...we volgen het op de voet. Als jij ook de vinger aan de pols wil houden (die passie voor het lichaam, het zit zelfs in onze taal), registreer je & word Bubbles at Home community member. Je ontvangt snel alle interessante weetjes & promoties!