A gift for you!

Gebruik de code “WEBSHOP” en geniet van 10% korting
op het volledige gamma. Geldig vandaag en morgen.

 

 

 

*Voor levering in België, Duitsland, Nederland & Luxemburg

Nieuws

De symptomen van huidirritaties of een huidallergie zoals roodheid, jeuken, een opgezwollen huid, gaan in vele gevallen vanzelf weg zonder behandeling. Toch is het belangrijk om na te gaan waar de irritatie of allergie vandaan komt zodat je de oorzaak kan vermijden in de toekomst. Verder moet je...
savon à la boue de la mer Morte

Mijn dochter van 3 heeft eczema en de Dode Zee modder zeep helpt haar echt. Binnen de 2 dagen was haar eczema weg. Gelukkig is dat nu voorbij. Nogmaals hartelijk dank en ik zal dit zeker ook aan andere moeders doorgeven.

Mevr. K., Nederland, 26 juni'19

We kochten Dode Zee modder zeep en enkele andere cadeautjes. Ik 57 jaar maar had nog steeds last van acné tot ik jullie zeep begon te gebruiken. Een wondermiddel! Na enkele maanden nog slechts 1 klein vlekje! Het bleek ook te helpen bij een vriendin die last had van een vervelende allergie. Online bestellen is eenvoudig en de service excellent.

Ann, Facebook, 14 & 17 jan.'19

Share the love with #mybubblesathome

geschenkdoos parfum voor hem douchegel en bodymist
Blue body mist and shower gel
punchy grapefruit shower gel
Punchy Grapefruit Douchegel
Gommage à l'Huile Vanille
Sweet Vanilla Oliescrub PROMO "Old School"
Conditioner met Dode Zee zout, Jojobaolie en Aloë Vera Extract met Dode Zee zout, Jojobaolie en Aloë Vera Extract
Dode Zee Zout Conditioner PROMO "Old School"

Pages

Producten uit het "Oh what a healing!" gamma zijn uitzonderlijk geschikt voor gevoelige-huid-types. Ze verzachten de symptomen van eczema, psoriasis, acné en diverse huidontstekingen. Ze bevatten Dode Zee mineralen en plantaardige oliën met helende eigenschappen. Lees de getuigenissen van onze klanten !

Ben jij nieuwsgierig?
Wij helemaal! Zotte geuren, verbeterde formules, vegan nieuwigheden...we volgen het op de voet. Als jij ook de vinger aan de pols wil houden (die passie voor het lichaam, het zit zelfs in onze taal), registreer je & word Bubbles at Home community member. Je ontvangt snel alle interessante weetjes & promoties!