zeep & zen!

Calendula zeep verzorgt je zomerse teint. 
Aloë vera verfrist en kalmeert de huid. 

 

Nieuws

Onverzorgde, droge handen en nagels zorgen voor een algemene ongezonde indruk. Dit willen we natuurlijk voorkomen, dus je kan er maar beter voor zorgen dat je handen en nagels er sterk en gezond uitzien. Niet alleen om een positieve indruk te genereren, maar ook voor een boost van je eigen...
savon à la boue de la mer Morte

Mijn dochter van 3 heeft eczema en de Dode Zee modder zeep helpt haar echt. Binnen de 2 dagen was haar eczema weg. Gelukkig is dat nu voorbij. Nogmaals hartelijk dank en ik zal dit zeker ook aan andere moeders doorgeven.

Mevr. K., Nederland, 26 juni'19
geschenken en pakketten voor lichaam en huid

We kochten Dode Zee modder zeep en enkele andere cadeautjes. Ik 57 jaar maar had nog steeds last van acné tot ik jullie zeep begon te gebruiken. Een wondermiddel! Na enkele maanden nog slechts 1 klein vlekje! Het bleek ook te helpen bij een vriendin die last had van een vervelende allergie. Online bestellen is eenvoudig en de service excellent.

Ann, Facebook, 14 & 17 jan.'19

"fall" in love

geschenkpakket met Glycerine Zeep van aloë Vera en calendula
Aloë Vera & Calendula Zeep
Gift Box Shower Cream and Glycerin Soap Fragrance for Him Blue
Blue Zeep & Douchegel
Gift Box Shower Cream, Bath Bomb and Soap Punchy Grapefruit
Punchy Grapefruit Bad & Douche
Shampoo en Conditioner met Dode Zee Mineralen, Jojobaolie en Aloë Vera extract
Dode Zee Shampoo & Conditioner

Less makeup, more beauty

Omarm je natuurlijke schoonheid! Couperose, oneffenheden, acné, psoriasis of eczeem hoeven niet langer een spelbreker te zijn. Met minerale make-up laat je je huid liefdevol én natuur-vriende-lijk stralen op een gezonde manier!

Ben jij nieuwsgierig?
Wij helemaal! Zotte geuren, verbeterde formules, vegan nieuwigheden...we volgen het op de voet. Als jij ook de vinger aan de pols wil houden (die passie voor het lichaam, het zit zelfs in onze taal), registreer je & word Bubbles at Home community member. Je ontvangt snel alle interessante weetjes & promoties!